Pub?

Just nu sitter jag i Benidorm, sista helgen i Spanien, ska bli gött att komma hem nu faktiskt.
Vi har diskuterat olika förbud idag och vilken skillnad det är mellan Sverige och Spanien.

Som bekant är det ju numera rökförbud på krogen (och massa annan skit också för den delen) i Sverige och imorse hörde jag om en krog i Malmö som har förbjudit tattueringar... undrar vad som händer när de inför ölförbud på barerna också...

nytt inlägg (Wohoo)!

på grund av massa saker (öl)? har det blivit dåligt uppdaterat här, men nu kommer det ett inlägg om... tja, det märker vi.

har inte så mycket att skriva för tillfället, men har ett hemsidetips som verkar riktigt coolt.
De har inte kommit igång ordentligt än, så jag vet inte riktigt vad det går ut på, men skräck och blod är alltid en bra början.

kika in på the blood factory och lek runt en stund vettja! (haha, jag gjorde en länk alldeles själv, fy fan vad jag är cool)

I övrigt har jag hittat en bas som jag vill ha och faktiskt kanske även kan ha råd att köpa(!)


Eagle RKB, bra budgetvariant av Rickenbackers klassiska modell. går loss på ca 7000:-

nu ska vi se..

Har tryckt på alla knappar jag kunde hitta på både bloglovin' och min blogg.se grej för att försöka bena ut hur allt fungerar och hänger ihop... håhåjaja.
Det blir nog inte så mycket mer vettigt uträttat idag, men nu har jag i alla fall en fullt fungerande och stilren (vilket egentligen bara är ett finare ord för "tråkig") blogg.
På det hela taget är jag nöjd och vi har slitit hårt med detta idag. ... eller, ja. Jag kollade på och drack öl medans Renée fixade allt, men det behöver man ju inte säga högt.

hursomhelst så har vi fått in en länk till mitt gamla:
extrem-underground-oldschool-rötetpåflit-deathmetal/audiohorror-band som ligger på is p.g.a att ingen verkar se tjusningen i att ta det primitiva och göra det ännu primitivare för att sedan kalla det Mästerverk!

om ni vill lyssna på det så får ni trycka på länken i länkgrejen till höger, för hur man gör en länkfan i ett inlägg har jag ingen koll på ännu, det blir morgondagens lektion.

Sedärja.

Under mystiska omständigheter har jag fått en till prenumerant utan att ha gjort ett skit. det måste vara för att jag är så jävla rock'n'roll!, haha.
Renée sitter och pillar för fullt med min design och jag börjar få slut på subtila sätt att säga "Nej för helvete, det där ser förjävligt ut" och då hon (av fullt förståeliga skäl) har rätt kort stubin när det kommer till HTML, har jag hållt mig i bakgrunden av hela projektet.

Vi ska pilla vidare på det här och så småningom kommer det att dyka upp lite mer relevanta uppdateringar här. (Hoppas jag).

kort

lite snabbt för att försöka komma igång, det här är en jävla djungel, men ska ge det ett försök.
Glöm inte att kika in min snygga flickvän Renée (som även ska ge min design ett tappert försök, innan jag inser att hon är kass och köper en :P)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0